Web-enciclopedia filmului moldovenescWeb-enciclopedia filmului moldovenesc

Home Personalitati Filme Organizatii Mass-media Publicatii Noutati

Regizori

Actori

Operatori

Scenaristi

Compozitori

Scenografi

Home / Personalitati / Scenografi

Travinschi Vlad (Vladislav)

Nascut: 22 Iulie 1960
Date biografice:
La "Moldova - film" din 1987. Debut in cinematografie in 1989. Dupa 2001 pleaca de la "Moldova - film". In prezent locuieste la Moscova.
Studii:
Colegiul National de Arte Plastice "I.E.Repin" (1976 - 1980): VGIK, pictor - scenograf in cinematografie si televiziune (1980 - 1986).
Filmografie:

Intoarcerea demonului ratacitor, s/m, 1989;
O situatie disperata (pictor de costume), 1989;
Strada felinarelor stinse,1990;
Sunetul, s/m, 1991;
Paula, s/m, 1991;
Copiii macelarului, s/m, 1992;
Confuzie (Navajdenie), studioul "M.Gorki" (Moscova), 1993;
Patul lui Procust, 2001 s.a.



Copyright © 2002—2010 Web-enciclopedia filmului moldovenesc

Autoarea proiectului este Larisa Ungureanu, doctor in studiul artelor, critic de teatru si film.
Toate drepturile apartin autoarei proiectului.Este intersiza folosirea informatiei prezentate pe site in scopuri comerciale fara acordul autoarei.

E-mail: lung_ro@yahoo.com

Site creat de Design.md